Latvija :: Žurnāli
Šūpulītis

Indekss01.060.002194
ValodaLatviešu
Periodiskums12

«Šūpulītis» — žurnāls topošiem vecākiem — māmiņai un tētim. Viss, kas Tev jāzina par grūtniecību, dzemdībām un mazuli pirmajā dzīves gadā.

Patiesi stāsti un atklātas speciālistu atbildes uz visiem Taviem jautājumiem. Žurnāls Šūpulītis ir lielisks ceļabiedrs, padomdevējs un lietderīgu konspektu krājums ikvienai topošajai māmiņai un tētim. Šūpulīša profesionāļiem un konsultantiem varat uzticēt pat to, ko nevarat saņemties pajautāt labākajai draudzenei. Jo kas gan cits, ja ne Šūpulītis arī ir jūsu labākā draudzene!

Žurnālā Šūpulītis uzzināsit par dažādiem dzemdību veidiem (arī par dzemdībām ūdenī), par visu, kas jāzina un no kā jāuzmanās topošajai māmiņai, kā saglabāt veselīgu un harmonisku dzīves ritmu un kā palutināt sevi.

Uzzināsit arī par to, kā mazulītis sazinās ar māmiņu pirmajās nedēļās un mēnešos; kā iztulkot viņa raudāšanu, kustības, žestus; kāpēc viņam nenāk miedziņš un kā viņu nomierināt. Un tā nav nekāda teorija! Rakstu pamatā ir profesionālu pediatru, ginekologu, vecmāšu un citu mediķu ilggadīgā pieredze, kā arī pašu jauno māmiņu domas, jautājumi un vēlme dalīties pieredzē.

Šūpulītis – tā ir akūti nepieciešama lasāmviela katrai grūtniecei un jaunajai māmiņai!

Sanemt „Uz pieprasījumu”, Abonēšanas aģentūra PKS birojā, Rīgā
DELIVERY_USER
Piegāde pasts

Izdevuma abonēšana 2024 . gadam

Vismaz abonēšanas: 1

Piegādes mēnešu skaits123456789101112
Fiziskām personām------------
Juridiskām personām------------

Abonēšanas periods

No datuma:
Abonēšanas periods (mēnešos)
Eksemplāru skaits
Abonēšanas periods
Summa apmaksai

Top.LV
Rambler's Top100